Keigoed Fotografie

Een foto is meer dan een afdruk

Heeft u ervaring met Gripfoto? Deel het met ons.

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Edwin Wessel
28-01-18 10:49:09
Gertjan heb ik ruim 25 jaar terug leren kennen als graficus met een scherp oog voor detail. Voor de huisstijl van ons bedrijf heeft hij altijd een waardevolle bijdrage geleverd. Toen in 2016 de wens voor een nieuwe website ontstond, hebben we Gertjan ook weer betrokken voor zijn kritische inbreng.

Naast het advies over kleur, layout en opbouw heeft hij zijn kwaliteiten voor fotografie toegepast. Het project hebben wij “appeltjes en peertjes” genoemd, het resultaat vind u onder andere terug in onze homepage.

Naast dat het gewoon een feestje is om met Gertjan te werken, ontstaan er ook zeer mooie producten. Wij hopen dat meer projecten zijn kwaliteiten zullen ontdekken.

Edwin Wessel
Directeur Addwin Advise BV
www.addwin.nl
Annabel van Bennekom
24-01-18 11:32:59
Privé workshop gehad van Gertjan. We zijn na een korte uitleg de stad in gegaan om de fotografie in de praktijk te brengen. De workshop was in zijn eigen stad Amersfoort. Erg leuk dat hij er zo veel over weet te vertellen qua geschiedenis. Dat geeft meteen veel foto inspiratie. De lunch was zeer lekker in een plaatselijke brasserie. Gertjan Ik weet dat jij niet veel work-shops geeft maar je was geweldig. heel veel van je geleerd.
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.