Keigoed Fotografie
Een foto is me er dan een afdruk

Diensten

 

 Portretfotografie

Als u een professionele foto wil hebben die u aan de wand wil hangen of gebruiken voor uw professionele uitstraling op sociaal media kunt u bij ons te recht.
Met goede filters en een wit achtergrond scherm kunnen wij voor u de perfecte foto voor  maken 

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Uw bedrijf van binnen en van buiten professioneel op de foto. De foto's zijn ideaal te gebruiken voor diverse  reclame doeleinden en uw website. U kunt uw productie proces laten zien en/of uw  producten in het bedrijf.  Samen met u wordt er bepaalt wat voor foto u zou willen hebben. De foto's krijgt u aangeleverd op een USB stick. Er wordt bij ons altijd een back-up bewaard. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn dat u de foto's verliest.


STOCKFOTO OP MAAT

In onze web shop kunt u tegen een laag bedrag een stockfoto downloaden. Deze foto zijn in hoge kwaliteit en goed te gebruiken voor uw publicatie in weekblad, krant of tijdschrift. Ook bieden wij iedere foto aan voor web gebruik. Deze zijn snel laak baar en te gebruiken voor iedere website.
Wij streven er naar om steeds meer foto's aan te bieden. wilt u een foto hebben over een specifiek onderwerp maak dan gebruik van het contact formulier. Wij maken voor u graag een foto naar uw wens. 


 

SPORTWEDSTIJD IN BEELD

Als uw sport vereniging een belangrijke wedstrijd speelt is het leuk als er een professionele  fotograaf aanwezig is die exact weet welke momenten er vast gelegd moeten worden. U krijgt alle gemaakte foto's digitaal aangeleverd binnen. Foto's worden geselecteerd en na bewerkt. binnen 24 uur ontvangt u alle foto's via we-transfer.  De foto's kunnen perfect gebruikt worden voor publicatie in clubbladen, en sociaal media. Een sportwedstrijd kunnen wij al voor u fotograferen voor €75,-


EVENEMENTEN FOTOGRAAF.

U organiseert een sportdag of geeft een leuk feest. Wij kunnen uw gasten of deelnemers op de fotograferen. De kunst van deze vorm van fotografie is om zo onopvallend te fotograferen zo dat uw gasten of deelnemers niet in de gaten heeft dat er wordt gefotografeerd. Op deze manier worden de foto's erg natuurlijk en spontaan.

De foto's worden altijd door ons gecontroleerd en bijgewerkt in Adobe Lightroom. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

  • Kosten zijn €200, per 4 uur
  • U krijgt 20 foto van ons aangeleverd. Alle foto's kunnen ook afgekocht en vrijgegeven worden. U ontvangt deze dan op een USB stick voor €275,-
  • Deelnemers kunnen foto's kopen vanaf €2,- (ook download is mogelijk)