Keigoed Fotografie
Een foto is me er dan een afdruk

Gezins- en familieshoot

 

Gezins- en familieshoots zijn erg mooie en dierbaren herinneringen om te geven en leuk om te doen. Het is een herinnering voor later of voor een speciaal moment.

Ik maak graag mooie foto's van uw gezin. Het uitgangspunt is altijd spontane foto's. Dit wordt bereikt door tijdens de shoot leuke poses aan te nemen en gezellig aktief met elkaar bezig te zijn.
Ook per gezinslid worden foto's gemaakt. Deze zijn erg goed te gebruiken als profiel foto. 


Als u speciale wensen heeft voor een foto, kunt u dat altijd aan mij kenbaar maken en bespreken we de mogelijkheden.

Een Gezins- en familieshoot gaat uitsluitend op afspraak en alleen op zaterdag en zondag. U kunt zelf een locatie kiezen op waar u de foto's wil laten maken. Wel houd ik rekening met het weer. Het is tenslotte niet leuk als u verregent op de foto staat.

 

Een Gezins- en familieshoot is niet zo heel erg duur, omdat het voor mij grotendeels een hobby is heeft Gripfoto een geweldig goedkoop concept voor u bedacht.

Een Gezins- en familieshoot kost €90,- en duurt ongeveer 1 tot 2 uur. En er worden gemiddeld ongeveer 150 foto's gemaakt. (ook afhankelijk hoe groot de groep is) U krijgt van Grip foto alle foto's toegestuurd via We-transfer.

 

De foto's zijn na bewerkt en in hoge resolutie. Wilt u de foto's liever op een USB stick hebben? Dan vraag ik €25,- voor de USB stick inclusief de verzend kosten.

Binnen 24 uur komen uw foto's op onze Web-shop en ontvangt u van mij een wachtwoord waar u alleen toegang heeft tot uw foto's.
Op uw persoonlijke  gedeelte van de shop kunt u foto's bestellen voor afdrukken in diversen formaten maar ook wand decoratie, foto op vuurhout, mokken en T-shirts te veel om op te noemen.  Al deze producten zijn tegen gereduceerd tarief.