Keigoed Fotografie
Een foto is me er dan een afdruk

Workshop oud Amersfoort


Koffie moment bij een workshop

Wij geven workshops in het oude centrum van Amersfoort. Samen met Gertjan begint u met een kopje koffie of thee en wordt er op een gezellige manier uitleg gegeven wat we gaan doen en welke camera instellingen het beste is om mooie foto's te maken.
Na de workshop heeft u veel geleerd en zal nooit meer fotograferen in de automatische stand.


Aanbevolen Privé workshop avond fotografie.

Dit is de meest geboekte workshop. We beginnen met koffie of thee en u krijgt uitleg over de instellingen wat we gaan gebruiken. Daarna gaan we naar buiten en snel bent u al aan het fotograferen. U zult versteld staan wat voor mooie foto's u kunt gaan maken. 

Alleen bij de privé workshop mag u bepalen waar we gaan fotograferen. U maakt de keuze voor een locatie. Welk dorp, stad u maar wil.

Het fijne is aan een privé workshop dat u alle aandacht krijgt die u nodig heeft om zo nog veel meer uit uw camera te halen. 


Als u meer informatie nodig heeft of wil boeken kunt u een mail sturen aan workshop@gripfoto.n


Bestel hier uw Keigoed WorkShop

Een foto is meer dan een afdruk

prive avonsfotografie

Prive Workshop Avondfotografie

Een prive workshop. Alle aandacht voor u

Er wordt afgesproken bij een restaurant of café waar we kennis gaan maken onder het genot van koffie of thee. Al snel zult u merken dat er een ontspannende sfeer is en ga samen met u de instellingen van de camera uitleggen die we gaan gebruiken. Daarna zullen wij naar de locatie wandelen om de praktijk te gaan doen. U zult merken u zeer snel resultaat boekt.

U kunt aangeven waar u wil gaan fotograferen. Welk dorp of stad.

U dient in het bezit te zijn van een Spiegel reflex camera en een statief. Een draad ontspanner of afstandsbediening is aanbevolen maar niet nodig.

Als u heeft geboekt neem ik met u contact op om een afspraak te maken en een datum vast te leggen.

U dient u instellingen van u camera te kennen. Dit vragen wij omdat het per merk kan verschillen. U hoeft natuurlijk niet alles te weten over diafragma en sluitertijden dat komt tijdens de workshop aan bod.
Prijs:
€ 76,27
Inbegrepen btw 21%
€ 13,24


Voorwaarden - Opmerking bij zending
Afrekenen kan op dit moment alleen via PayPal. Er wordt aan gewerkt om dit in de toekomst ook via Ideal te kunnen gaan doen. PayPal is veilig en uw aankoop is verzekerd.

Mocht u liever per bank overschrijving willen betalen neem dan even contact op. 
info@keigoedfotografie.nl