Keigoed Fotografie
Een foto is me er dan een afdruk

Workshop oud Amersfoort


Koffie moment bij een workshop

Wij geven workshops in het oude centrum van Amersfoort. Samen met Gertjan begint u met een kopje koffie of thee en wordt er op een gezellige manier uitleg gegeven wat we gaan doen en welke camera instellingen het beste is om mooie foto's te maken.
Na de workshop heeft u veel geleerd en zal nooit meer fotograferen in de automatische stand.


Aanbevolen Privé workshop avond fotografie.

Dit is de meest geboekte workshop. We beginnen met koffie of thee en u krijgt uitleg over de instellingen wat we gaan gebruiken. Daarna gaan we naar buiten en snel bent u al aan het fotograferen. U zult versteld staan wat voor mooie foto's u kunt gaan maken. 

Alleen bij de privé workshop mag u bepalen waar we gaan fotograferen. U maakt de keuze voor een locatie. Welk dorp, stad u maar wil.

Het fijne is aan een privé workshop dat u alle aandacht krijgt die u nodig heeft om zo nog veel meer uit uw camera te halen. 


Als u meer informatie nodig heeft of wil boeken kunt u een mail sturen aan workshop@gripfoto.n


Bestel hier uw Keigoed WorkShop

Een foto is meer dan een afdruk

Prive Basis cursus

Wat doen al die die knopjes aan een Spiegel reflex camera? Wat betekenen al die cijfers in het display?
U wilt van de automatische stand af? U wil meer uit uw Spiegelreflex camera halen? Wij bieden een prive workshop aan waarin u stap voor stap persoonlijk wordt begeleid. waardoor u een basis heeft om uw vrienden en famile te verbluffen met uw foto's En veel plezier gaat beleven aan het fotograferen in diverse omstandigheden en onderwerpen.

Deze workshop wordt gegeven in het centrum van Amersoort. En starten met een kop koffie of thee. Na onze kennismaking krijgt u de nodige uitleg en zullen we snel naar buiten gaan om te gaan fotograferen.

U leert het volgende.
Instellingen van uw camera
- Belichting.
- Focus
- Belangrijke Termen (wat is ISO en Diafragma)
- Scherpte Diepte


Prijs:
€ 101,68
Inbegrepen btw 21%
€ 17,65


Voorwaarden - Opmerking bij zending




Afrekenen kan op dit moment alleen via PayPal. Er wordt aan gewerkt om dit in de toekomst ook via Ideal te kunnen gaan doen. PayPal is veilig en uw aankoop is verzekerd.

Mocht u liever per bank overschrijving willen betalen neem dan even contact op. 
info@keigoedfotografie.nl